Vælg dit forløb

Individuel psykoterapi

Individuel psykoterapi er til dig, der kommer alene.

Hos mig kan alle der ønsker psykoterapi komme. Jeg har forskellige psykoterapeutiske uddannelser som fundament og sammen vurderer vi, og lægger en plan for, hvad der vil være mest hjælpsomt for dig. Terapi er aldrig et one size fits all.

Jeg har god erfaring med at behandle stress, angst, depression og PTSD, men også at hjælpe dem, der ikke befinder sig indenfor diagnosespektret, men f.eks. står i en livskrise, eller ganske enkelt ønsker et forløb med fokus på selvudvikling.

Det er vigtigt for mig at understrege, at terapi hos mig ikke kræver, at du passer ind i en bestemt kasse, alt det kræver er, at du har noget, du gerne vil arbejde med og er motiveret for at komme i gang.

Din sikkerhed for at kvaliteten af psykoterapien er i orden?

Jeg har i mange år arbejdet med individuel psykoterapi, både i psykiatrisk regi og i privat praksis. Jeg har en 2-årig efteruddannelse i Compassionfokuseret terapi, som jeg synes er skræddersyet til den målgruppe, jeg arbejder med her. Dertil er jeg certificeret EMDR-terapeut med solid erfaring med at behandle både PTSD og Kompleks PTSD.

Hvad kan jeg forvente mig af en førstegangssamtale?

I første samtale er der sat ekstra tid af, fordi det er vigtigt, at jeg får dannet mig et overblik over din problemstilling og at vi sammen får lagt en god plan for det videre forløb. Jeg vil stille dig en masse spørgsmål, og du får mulighed for at folde ud, hvad du oplever er det centrale for din problemstilling. Jeg vil introducere min måde at arbejde på for dig og fremfor alt skal vi lære hinanden bedre at kende, så du kan få en oplevelse af, at det er et trygt rum, du træder ind i, når du kommer i klinikken hos mig. At alliancen er god er vigtigt for behandlingens effekt.

Individuel psykoterapi

Hvad siger andre?

“Jeg har tidligere været i terapiforløb, men for mig gjorde det en kæmpe forskel, at komme hos en, der havde en forståelse for og arbejder aktivt med, at jeg som nybagt mor, var i en helt særlig fase i mit liv, som ikke var en parentes, men en vigtigt faktor i, hvordan jeg havde det. Forløbet har været medvirkende til, at jeg i dag hviler mere i mit moderskab og har en større tillid til mig selv. Jeg vil til hver en tid vende tilbage, hvis jeg skulle få behov for det en dag.”

Fødselspsykolog i Kolding
Skal vi tale sammen?
Skriv til mig

Nogle gange befinder vi os der i livet, hvor vi har brug for psykologisk førstehjælp.

Der kan være livsbegivenheder, der udløser akut behov for hjælp, overgange til forskellige faser i løbet af livet, der bliver svære, eller tidligere oplevelser i livet, der bliver ved med at påvirke vores livsførelse negativt. Hvad end problemstillingen er, skaber vi lettere forandring, når vi ikke er alene om opgaven.