Vælg dit forløb

Kurser & foredrag

Jeg ønsker ikke kun at drive en psykologpraksis. Jeg har specialiseret mig indenfor graviditets-, fødsels-, og efterfødselsområdet og brænder for formidling på området – og jeg har meget på hjerte!

Refleksion, eftertanke & inspiration

Jeg afholder foredrag og faciliterer kurser med psykologiske temaer indenfor graviditets-, fødsels- og efterfødselsområdet. Det betyder, at du kan blive inspireret og få ny viden om et eller flere emner.

Min vision er, at mine foredrag og kurser skal skabe grobund for refleksion og eftertanke, inspirere til ny forståelse og viden, som kan bruges hos modtageren, hvad end der er tale om privatpersoner eller i arbejdssammenhæng.

Jeg skræddersyer gerne indholdet efter behov, så det passer til din arbejdsplads, dine medarbejdere, din mødregruppe eller hvem du end er. Send mig en mail, hvis du vil høre nærmere.

Inspiration til temaer

Amning i et psykologisk perspektiv
Ammetraumer
Babys udvikling 0-12 måneder
Det fjerde trimester
Efterfødselsreaktioner
Frygtløs fødsel
Fødselsdepression
Fødselstraumer
Graviditetsangst
Omsorg og tilknytning
Selvværd og moderskab

Kurser & Foredrag

Hvad siger andre?

“Anne brænder for sit felt og det smitter! Tak for et inspirerende foredrag om tilknytning og tilknytningsteori, stor anbefaling herfra!”

Fødselspsykolog i Kolding
Skal vi tale sammen?
Skriv til mig

Nogle gange befinder vi os der i livet, hvor vi har brug for psykologisk førstehjælp.

Der kan være livsbegivenheder, der udløser akut behov for hjælp, overgange til forskellige faser i løbet af livet, der bliver svære, eller tidligere oplevelser i livet, der bliver ved med at påvirke vores livsførelse negativt. Hvad end problemstillingen er, skaber vi lettere forandring, når vi ikke er alene om opgaven.